top of page

VI ER CLOUDNORWAY

CloudNorway er et konsulentselskap med spisskompetanse innen skytjenester, prosjektledelse, IT arkitektur og sikkerhet.

 

Vårt fokus er å utnytte teknologien på organisasjonens, og ikke teknologiens premisser. Kunder skal ikke behøve å forstå teknologien, bare å bruke den effektivt.

VI KAN HJELPE DIN BEDRIFT

Vi har kompetansen som kan gjøre IT sikker, enklere og lønnsomt for din bedrift.

CloudNorway er et konsulentfirma med spisskompetanse i skytjenester og migrasjon til sky. Vi leverer tjenester innen prosjektledelse og arkitektur i IKT i Oslo, i både offentlig og privat sektor. 

Våre tjenester består av:

 

CloudNorways erfarne konsulenter har utdannelser fra skoler som NTNU, BI, Universitetet i Agder, Harvard Business School, University of Chicago, Copenhagen Business School og Boston University.

 

Vi innehar sertifiseringer som ITIL, TOGAFPrince2 og ISTQB. I tillegg har vi gode samarbeidsnettverk innenfor helse, samferdsel, energi og offentlig sektor.

 

Kompetanse

HISTORIEN OM CLOUDNORWAY

CloudNorway ble etablert i Oslo i 2017, da tre konsulenter kom sammen med en visjon om å hjelpe selskaper i offentlig og privat sektor med å utnytte de nye mulighetene ny teknologi gir til økt verdiskapning.

Vi har siden da vokst til å bli et solid team bestående av erfarne konsulenter innen prosjektledelse og IKT arkitektur, med spisskompetanse i sky som fellesnevner. Og vi fortsetter enda å vokse.

Siden vi ble etablert 2017 har vi hjulpet en rekke aktører å nå sine IT-mål. Våre kunder er innen offentlig og privat sektor.

Futuristic World

Futuristic World

Tech Solutions Illustration

Tech Solutions Illustration

Sky Full of Light

Sky Full of Light

Blue Bubbles Blurred

Blue Bubbles Blurred

Blue Texture

Blue Texture

Glowing Keyboard

Glowing Keyboard

Light blue button-up shirt

Light blue button-up shirt

Molecules Bio

Molecules Bio

Strips Security

Strips Security

UX

UX

Ice-Texture

Ice-Texture

FB CN Logo

FB CN Logo

Vår historie
CloudNorway konsulent som flyr på en CloudNorway sky

VÅR VISJON

Vi vil være en bidragsyter til å hjelpe selskaper i Oslo innen offentlig og privat sektor med å utnytte de nye fordelene som ny teknologi gir til økt verdiskapning.

 

Våre erfarne konsulenter er effektive og tilpasningsdyktige med sterkt fokus på å forstå kundenes behov. Kombinert med dyktig fagkunnskap og smidighet bidrar vi til vellykkede prosjekter for våre kunder.

Visjon

VÅRT LØFTE TIL VÅRE KUNDER 

​Vi har kompetansen som kan gjøre IT sikkert, enklere og lønnsomt for våre kunder. CloudNorways konsulenter har lang erfaring, og hjelper kunder å mestre teknologi i sin bedrift gjennom ledelse og rådgivning med en ydmyk tilnærming. Kunder skal ikke behøve å forstå teknologien, bare å bruke den effektivt.

CloudNorways tjeneser: IKT Arkitektur, Skytjenester, Prosjektledlse og Sikkerhet

Les mer om oss og vår historie her

Kunder
bottom of page