top of page
CloudNorway søker prosjektledere

Vil du være med å teste fremtidens innovative løsninger?

cloud 1 cn logo blue 5.png

CloudNorway søker testledere

Er du av typen som alltid måtte teste hvor høyt og spektakulært du kunne bygge legotårnet før det raste? Eller som alltid måtte teste alle mammas øyeskygger for å finne ut hvilken som passet best? Da kan testfaget være noe for deg.

Vi er et konsulentselskap i vekst med store ambisjoner, og vi er godt i gang med å etablere et fagmiljø for test. Nå ser vi etter deg som er interessert i test og testledelse. Vi oppfordrer kvinner og yngre ressurser til å søke.

Hva er en testleder?

 

Enkelt forklart har en testleder ansvaret for kvaliteten i det som blir utviklet.

 

En testleder jobber tett med både utviklere/arkitekter og prosjektledere, og vil prøve å finne de svake punktene i et system og teste om de svikter. Mens en arkitekt eller systemutvikler vil fundere på hvordan å bygge eller sette sammen et system, og en prosjektleder vil jobbe med prosessen og leveransen, vil en testleder finne ut av hvordan «byggverket» kan rives ned.

 

Dersom du ønsker en spennende hverdag med stor variasjon i arbeidsoppgavene, kan testfaget definitivt være noe for deg.

girl testing lego
CloudNorway søker testleder wrecking ball

Hvorfor CloudNorway?

Som testleder i CloudNorway vil du kunne forme din egen og firmaets fremtid ved å være med fra start i et selskap i vekst. I tillegg er vi stolte av å ha et stort fokus på videreutvikling og kompetansebygging.

Det finnes mange gode grunner til å velge en karriere i CloudNorway, men en av de viktigste er at vi er opptatte av å utvikle ditt potensiale og at du skal trives og vokse sammen med oss. Derfor vil du som testleder hos oss kunne ta de sertifiseringene du trenger for å tilegne deg kompetansen du ønsker. Les mer om vår kultur her.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger og andre goder. I tillegg ønsker selskapet at de ansatte skal kunne få muligheten til å være aksjonærer i selskapet. 

 

Har du erfaring med testledelse eller er interessert i å lære mer om testfaget? Ta kontakt med Magne for en hyggelig samtale.


Kontakt testleder

Kontakt

Magne Ertesvåg​

(+47) 951 52 461

magne@cloudnorway.com

 

bottom of page