top of page
CloudNorway søker prosjektledere

Uansett hvilken god grunn du har til å se etter "noe nytt", vil du finne enda flere gode grunner her

cloud 1 cn logo blue 5.png
CloudNorway søker prosjektledere

CloudNorway søker prosjektledere

Vi er et konsulentselskap i vekst med store ambisjoner. Våre prosjektledere har lang erfaring og dyptgående fagkunnskap. Nå ser vi etter likesinnede. Du som har driv og ønsker å lære. Vi oppfordrer kvinner og yngre ressurser til å søke.

Å være prosjektleder i CloudNorway skal være morsomt, utfordrende og utviklende. Det er vårt mål at du skal trives på jobb, få nye utfordringer og ha en følelse av eierskap. Vi mener at dette er nøkkelen til suksess både for deg selv og for firmaet.

 

Uansett om du ser etter noe nytt fordi du trenger nye utfordringer, fordi du ikke blir hørt, fordi du har store ambisjoner, fordi du vil forme din egen fremtid eller fordi du rett og slett syns du fortjener bedre, så kan vi være akkurat de du ser etter. Og du kan være akkurat den vi ser etter.

 


Dame som drømmer om en bedre jobb

Hvorfor CloudNorway?

Som prosjektleder i CloudNorway vil du kunne forme din egen og firmaets fremtid ved å være med fra start i et selskap i vekst. I tillegg er vi stolte av å ha et stort fokus på videreutvikling og kompetansebygging.

Det finnes mange gode grunner til å velge en karriere i CloudNorway, men en av de viktigste er at vi er opptatte av å utvikle ditt potensiale og at du skal trives og vokse sammen med oss. Derfor vil du som prosjektleder hos oss kunne ta de sertifiseringene du trenger for å tilegne deg kompetansen du ønsker. Les mer om vår kultur her.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger og andre goder. I tillegg ønsker selskapet at de ansatte skal kunne få muligheten til å være aksjonærer i selskapet.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Ketil for en hyggelig samtale.

Kontakt

Kontakt

Nicolai Nyborg

(+47) 952 68 820

nicolai@cloudnorway.com

 

bottom of page